Místo pejska venčí čuníka! Prase Hektor mělo vážit maximálně 10 kg, dnes je z něj stokilový »drobeček«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Místo pejska venčí čuníka! Prase Hektor mělo vážit maximálně 10 kg, dnes je z něj stokilový »drobeček«!

Výtahem nikdy. Jde se na procházku. Hektor výtahem nejezdí, chodit po schodech nahoru i dolu do druhého patra mu ale žádný problém nedělá. Na ulici budí stokilový čuník oprávněný zájem.
Výtahem nikdy. Jde se na procházku. Hektor výtahem nejezdí, chodit po schodech nahoru i dolu do druhého patra mu ale žádný problém nedělá. Na ulici budí stokilový čuník oprávněný zájem. (Aha! – Martin Pekárek)

Když dostala dnes dvacetiletá Veronika od babičky k narozeninám malé prasátko, tetelila se štěstím. A to i přesto, že bydlí s rodiči v obyčejném bytě 2+1 ve starším činžáku v pražských Holešovicích. Ostatně, vždyť to roztomilé prasátko, konkrétně německý göttingenský vepřík, vážilo tehdy sotva kilogram a podle předpokladů mělo v dospělosti vážit zhruba 10 kilo. Jenže Hektor, jak se čuník jmenuje, dnes váží už 100 kilogramů!

Není divu, že v rušné pražské čtvrti vzbudí na ulici vždy pořádný poprask, když ho Veronika vyrazí ven vyvenčit...

Je to trochu zvláštní pohled. V menším bytě bydlí Veronika, její rodiče, vitální jezevčík a pak stokilový čuník Hektor. Všichni v dokonalé pohodě a souladu. Hektor je navíc neobyčejně čistotný, nikdy neudělal v bytě loužičku a s členy rodiny vychází jako kamarád. Jen návštěvy to teď mají těžší.

Hektor totiž považuje byt za své výsostné teritorium, ve kterém nemají cizí bytosti co dělat. A do bytu nakonec nepustil ani redaktory Nedělního Aha!. Ono popravdě, když na vás stokilový obr vycení své tesáky, zmizí slovo »odvaha« hodně rychle z vašeho slovníku. Na procházce s paničkou nás nicméně Hektor strpěl.

Kliknutím zvětšete



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.