Bobošíková šokovala účesem: Nová přezdívka? Bobokarfiol | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Bobošíková šokovala účesem: Nová přezdívka? Bobokarfiol

Jana Bobošíková včera přišla s novým účesem. Moc se jí nepovedl…
Jana Bobošíková včera přišla s novým účesem. Moc se jí nepovedl… (: Petr NOVOTNÝ)

PRAHA – To je tedy šok! Poslední model se europoslankyni a předsedkyni strany Politika 21 Janě Bobošíkové opravdu nepovedl. Především její účes včera na tiskové konferenci všechny šokoval.

To je tedy šok! Poslední model se europoslankyni a předsedkyni strany Politika 21 Janě Bobošíkové opravdu nepovedl. Především její účes včera na tiskové konferenci všechny šokoval. Připomínal totiž tak trochu karfiol. Deník Aha! proto požádal jednoho z předních stylistů, aby její vzhled zhodnotil.

„Paní europoslankyně se snaží vypadat co možná nejzajímavěji pro své okolí, její image se ale stále poněkud zhoršuje. Vlasový styling je podprůměrný, chtělo by to oživit, zvolit trochu jiný styl účesu. Tento typ drdolu paní Bobošíkové přidává kila. Oblečení je také spíše minusové. Je jasné, že každá žena chce být krásná, ale zároveň musí brát v potaz především svůj věk. Některé módní trendy se hodí více, a některé méně, na těchto fotografiích je to spíše méně. Myslím, že by se měla snažit více času strávit se stylisty, aby nepůsobila dojmem upjaté, opotřebované ženy, která se okatě snaží zaujmout za každou cenu. Když se to přežene jako v tomto případě, působí to komicky,“ řekl Martin Vaněk, stylista, majitel přední modelingové agentury.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.