Bláznivá matka! Tady 3 roky věznila dceru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bláznivá matka! Tady 3 roky věznila dceru!

V tomto domě psychicky narušená žena držela tři roky svou dceru.
V tomto domě psychicky narušená žena držela tři roky svou dceru. (pro Aha!: Jindřich KOTVA)

KAMENIČKY – Obec na Chrudimsku je vzhůru nohama. Provalila se totiž pravda o ženě (59), která tři roky držela pod zámkem svoji dceru (24). Sousedi mladou ženu vůbec neviděli vycházet.

Obec na Chrudimsku je vzhůru nohama. Provalila se totiž pravda o ženě (59), která tři roky držela pod zámkem svoji dceru (24). Sousedi mladou ženu vůbec neviděli vycházet.

„Bylo mi to divný, neviděl jsem ji dlouhou dobu, měl jsem strach, že už dávno nežije,“ řekl jeden ze sousedů, který ale nechtěl být jmenován. V obci sílilo napětí, že žena svoji dceru usmrtila. Na pomoc proto přispěchala policie, která skutečně dceru uvnitř domu nalezla.

„Starší žena je podezřelá z trestného činu omezování osobní svobody,“ říká policejní mluvčí Věra Hamáčková. Podle ní se týraná žena pohybovala pouze po místnosti, její matka jí ale bránila opustit dům. „Zatím nebyl nikdo obviněn,“ dodává Hamáčková.
Lékaři zjistili, že obě ženy jsou psychicky velmi narušené. Proto není jisté, jestli obvinění bude vzneseno.

Sousedé se podivují nad skutečností, že když matka prala prádlo, venku bylo pouze její oblečení. „Musela dívčiny věci sušit vevnitř,“ říká soused. Obě ženy byly po zásahu policie převezeny do psychiatrické léčebny v Havlíčkově Brodě.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.