Tajemství pomníčků 23. díl! Lenka (†25) - Vjela rovnou pod náklaďák! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tajemství pomníčků 23. díl! Lenka (†25) - Vjela rovnou pod náklaďák!

Kamarádi i rodina se u pomníčku pravidelně zastaví.
Kamarádi i rodina se u pomníčku pravidelně zastaví. (pro Aha! – Michal Vlček)

Mladá, sympatická a kamarádská – tak vzpomíná na Lenku Štěpáníkovou (†25) její kamarád a soused Michal Režný. Mladé ženě se však jediná cesta autem 4. června 2007 stala osudnou.

„Stavěl jsem dům naproti jejímu. S přítelem, kterého si měla zanedlouho brát, si domeček opravovali. Pamatuji si, jak jsme plánovali večery u vína, jakmile budeme mít domy pěkně hotové,“ vzpomíná na mladou ženu její soused.

Krutý osud ale všechno změnil... Lenka jela autem z Halenkovic do Napajedel tzv. zadní cestou. A nehoda, která se stala, byla bohužel řidičskou chybou. „Je tam takové nepřehledné esíčko a kolem stromy. Zřejmě jela rychle a cestu vzala prostředkem. V té chvíli jel v protisměru velký domíchávač. Lenka špatně zareagovala, dupla na brzdy a svezlo ji to přímo pod velký náklaďák,“ zdrceně vypráví Michal Režný, který v té době nebyl doma a o všem se dověděl až po příjezdu ze služební cesty.

„Občas mi přijde, že je osud k některým lidem nespravedlivý. Lenka byla prostě v nesprávný čas na nesprávném místě,“ doplnil soused, který se u pomníčku na místě nehody čas od času také zastaví...

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.