VIDEO Napadení v pražském metru. Neznáte útočníka? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

VIDEO Napadení v pražském metru. Neznáte útočníka?

Mladík byl napaden. Lidé kolem chodili jakoby se nechumelilo...
Mladík byl napaden. Lidé kolem chodili jakoby se nechumelilo... (reprofoto Aha!)

Pár mladých lidí stál na nástupišti v pražském metru, když v tom se k nim přitočil neznámý muž a mladíka brutálně zmlátil. Policie násilníka hledá a Ahaonline.cz poskytla záznam z kamery.

Došlo k tomu minulou neděli (8. srpna) v deset minut před osmou večer. Ve vestibulu stanice metra Ládví postával mladík se svojí přítelkyní na nástupišti ve směru Háje.

„Najednou k nim přistoupil neznámý muž ve věku kolem pětatřiceti let, vysoký asi 180 centimetrů, štíhlé postavy, který měl zakrvácený nos a začal mladíka fyzicky napadat pěstmi a kopy do oblasti obličeje,“ uvedla pražská policejní mluvčí Jana Rösslerová. Zraněného pak záchranka převezla na Bulovku. k ošetření do nemocnice.

Policie teď agresora hledá. „Podezřelý měl v době incidentu na očích dioptrické brýle, byl oblečen do džínů, červeného trika, khaki svetru a na zádech nesl batoh béžové barvy. Když útok ustal, pachatel odběhl směrem k eskalátorům a odešel neznámo kam,“ popsala ho mluvčí.

Útočníkovi hrozí za trestný čin výtržnictví trest odnětí svobody až dva roky za mřížema.

Video:

Takhle napadení proběhlo

Útočník odchází I

Útočník odchází II

Video Policie ČR

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.