Navzdory krizi před létem ženy investovaly do hubnutí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Navzdory krizi před létem ženy investovaly do hubnutí

 (ara14. 7. 2010, 7:00)

Krize-nekrize, hubnout do plavek se musí! Počet žen, který před létem kvůli hubnutí sahal do peněženky dost hluboko, není navzdory hospodářským problémům menší než dříve. Raději ušetří na něčem jiném, ale postavu se před tím, než vlezou na koupaliště, snaží mít co nejlepší. Přinejmenším co nejpřijatelnější…

Ať už si o krizi a chuti zákazníků utrácet za nákupy říkají ekonomičtí odborníci cokoli, touha žen vypadat sexy v plavkách není ani letos o nic menší. Potvrzují to lékárníci, kteří vedle léčiv prodávají také různé prostředky na hubnutí.

Například šéf internetové lékárny DocSimon.cz Jan Bureš „Průměrná cena objednávky na přípravky na hubnutí je 1200 korun,“ říká doktor Jan Bureš. „Lidé utrácejí stejně jako v předchozích letech,“ potvrzuje internetový lékárník.

Bez pohybu nikdo nezhubne

Odborník varuje před nejčastější chybou při užívání produktů určených ke snížení tělesné hmotnosti. „Zcela jistě je to gaučové hubnutí – žádná úprava jídelníčku, žádný pohyb a pocit, že tableta vše vyřeší. Bez pohybu a redukce příjmu se hubne těžko,“ popisuje doktor Bureš.

O podobném vývoji většina žen sní.

Letošní hity mezi přípravky na hubnutí

  • Alli
    Zabraňuje vstřebávání tuků a vyžaduje dietu s vynecháním nebo alespoň omezením tuků. Jinak hrozí akutní průjmová příhoda.
  • Hoodia
    Ústní sprej spolehlivě snižuje chuť k jídlu. Po vstříknutí roztoku do úst totiž není chuť vůbec na nic.
  • Lipoxal
    Intenzivně odbourává podkožní tuk a působí zejména v rizikových partiích.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.