Vrazi si půjčili lopatu a kamaráda zahrabali | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Vrazi si půjčili lopatu a kamaráda zahrabali

Vražda se stala ve višňovém sadu ve Velkých Přílepech.
Vražda se stala ve višňovém sadu ve Velkých Přílepech. (Aha!: Alexandr MALACHOVSKÝ)

VELKÉ PŘÍLEPY – Tak už je mají! Policisté již dopadli dva vrahy, kteří v úterý večer zabili svého kolegubrigádníka a tělo zahrabali v zemi ve višňovém sadu ve Velkých Přílepech nedaleko Prahy. Mrtvolu našel pes hlídače. Oba muže včera policie už obvinila.

Tajný pohřeb ve višňovém sadu

VELKÉ PŘÍLEPY – Tak už je mají! Policisté již dopadli dva vrahy, kteří v úterý večer zabili svého kolegu-brigádníka a tělo zahrabali v zemi ve višňovém sadu ve Velkých Přílepech nedaleko Prahy. Mrtvolu našel pes hlídače. Oba muže včera policie už obvinila.

Brigádníci, kteří česali v sadu višně, si ve stanu krátili večer u karet. Zřejmě kvůli švindlování se ale pohádali. Jeden z nich zaplatil pak rozepři životem. Jeho kamarádi ho brutálně zavraždili a jeho mrtvolu zahrabali. „Ti muži si šli večer od hlídače půjčit lopatu,“ řekl o případu muž, který nechtěl být jmenován.

Hlídačův pes pak vyčenichal mrtvolu pohřbenou v zemi. Hlídač navíc zjistil, že muži u stanu něco pálili, a našel ohořelý nůž a stopy krve. Na místo ihned vyrazili policisté.

Soudní lékař na místě potvrdil, že muž (49) byl brutálně zavražděn. Dvojice vrahů nebyla na svobodě dlouho. Detektivové je našli během pár hodin. Počkali si na ně v nedalekých Horoměřicích ve skladu ovoce, kam si šli pro vydělané peníze. Násilníkům cvakla na rukách pouta a budou se zodpovídat z vraždy. „Policisté muže vyslechli a dva z nich obvinili z trestného činu vraždy. Zároveň bude podán návrh na jejich vzetí do vazby,“ řekla k případu mluvčí středočeské policie Soňa Budská.

Ve višňovém sadu po vrazích zůstalo devítiměsíční štěňátko pitbulteriéra, fenka jménem Plavinka. „Do útulku nepůjde, zaměstnanci statku, ke kterému sad patří, se o ni postarají a najdou jí nový domov,“ řekla deníku Aha! žena ze statku.

Muži (36) z Chebu, který se již v minulosti dopustil trestné činnosti, a druhému vrahovi (31) z Prahy hrozí až patnáctiletý trest odnětí svobody.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.