TOPOLÁNEK: Žena se mi mstí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

TOPOLÁNEK: Žena se mi mstí!

Hříšník Mirek Topolánek
Hříšník Mirek Topolánek (: archiv)

PRAHA – Novopečený premiér Mirek Topolánek konečně veřejně přiznal manželskou krizi! „Žena se mi mstí,“ zdůvodnil včera v rozhovoru pro Frekvenci 1 kandidaturu své ženy do Senátu za stranu Politika 21.

Přiznal manželskou krizi i vztah s Talmanovou!

Nepřímo také potvrdil svůj vztah s krásnou poslankyní Lucií Talmanovou. Jeho osobní problémy velmi zneklidňují celou ODS. Někteří její členové pořád doufají, že si manželka premiéra svůj krok ještě rozmyslí.

„Naše manželství ještě nepřipomíná film Válka Roseových, ale musím přiznat, že určité problémy máme. Nemíním to nijak tajit,“ svěřil se včera Topolánek. Ve včerejším rozhovoru dostal i otázku, zda by nebylo lepší, aby poměr s Talmanovou nepopíral. „To je možná pravda, ale není to nic, čím by se měl kdo chlubit. Všichni lidé, i politici, mají své soukromí.“ V podstatě tak vztah s Talmanovou potvrdil.

Svoji manželku za kandidaturu do Senátu kritizuje, ale do své strany by ji nechtěl. „Ale musím uznat, že pomsta byla sladká,“ dodal Topolánek. „Za co se mi mstí? Poslední roky dělala jenom pro mě, a teď když trošičku skřípe naše manželství, tak se chce osamostatnit.“

O manželských problémech Topolánkových se mluví několik týdnů, kdy se na veřejnost provalil vztah Talmanové s šéfem ODS, o kterém se spekulovalo už rok a půl. Topolánková pak prý spolu s dcerou Petrou a vnučkou Karolínou přišla na jednání vedení ODS a manželovi zle vyčinila. „Přede všemi ho doslova sjela. Bylo vidět, že ji vztah manžela s Talmanovou, a hlavně propírání v novinách, pořádně štve,“ řekl deníku Aha! zdroj z vedení ODS. O vyhrocení krize jsme před dvěma týdny informovali v deníku Aha!, tehdy se prý začalo u Topolánků poprvé mluvit i o rozvodu.

Nečekaný krok Topolánkové kandidovat do Senátu za Politiku 21 souvisí podle mnohých i s tím, že její „sokyně“ Talmanová byla zvolená místopředsedkyní Sněmovny. K této pozici jí měl podle informací z ODS výrazně pomoci právě Topolánek. Nikdo prý o kandidatuře Talmanové nehlasoval, Topolánek ji všem oznámil jako hotovou věc. A to byla pro Pavlu Topolánkovou těžká rána. Topolánková v roce 2002 měla i dost velkou zásluhu na tom, že manžela zvolili předsedou strany. Svým emotivním projevem mu tehdy možná zajistila vítězství. Od té doby se jí říká ostravská Hillary – podobně jednala manželka bývalého prezidenta USA Billa Clintona.

Topolánek je teď sice po jmenování premiérem na vrcholu své politické kariéry, zda se mu ale podaří zachránit manželství, není úplně jisté…

Co na to politici?

David Rath (ČSSD)
„Myslím, že je to ze strany paní Topolánkové pomsta za vztah manžela s Talmanovou. Já Topolánka nechci kritizovat, jsem ten poslední, kdo na to má právo.“

Pavel Bém (ODS)
„Je to jejich soukromá věc. Pořád ale pevně věřím, že paní Topolánková svou kandidaturu ještě stáhne.“

Vlastimil Tlustý (ODS)
„Já myslím, že to hlavně může ublížit jim oběma, a ne ODS. Je to výraz nějakých rodinných problémů, kandidatura paní Topolánkové není to šťastné řešení.“

Napadl vlastní ženu!
Topolánková je jako Hillary! Senát? Pomsta za milenku!
Pavla Topolánková jde proti manželovi!
Manželé Topolánkovi: Mluví se už o rozvodu!
Manželé Topolánkovi: Vzájemná nevěra?!
Topolánek: Nevěra s krásnou poslankyní?

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.