VIDEO Když se seriozní moderátor Václav Moravec změní v komika… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

VIDEO Když se seriozní moderátor Václav Moravec změní v komika…

Václav Moravec
Václav Moravec (Aha! Petr Novotný)

Že jen nejen schopný moderátor politických debat, ale také vtipálek, to v seriozních pořadech poznat nemůžeme. To štěstí mají jenom lidé, kteří se jeho debat zúčastní na živo. Příležitost měli třeba návštěvníci kočovných předvolebních Otázkách V.M.

Že jen nejen schopný moderátor politických debat, ale také vtipálek, to v seriozních pořadech poznat nemůžeme. To štěstí mají jenom lidé, kteří se jeho debat zúčastní na živo. Příležitost měli třeba návštěvníci kočovných předvolebních Otázkách VM.

Plný sál, neklid, diváci čekají na své politiky. Na pódiu dosud jen moderátor Václav Moravec. Co má zatím v té výhni předvolebního napětí dělat, aby lidé nezačali pískat, že chtějí svoji podívanou? Naštěstí je to nejen profesionál, ale člověk se smyslem pro humor.

Zatím to měli šanci poznat jen přímí účastníci pořadů, které se uskutečnili v krajských městech. Díky Ahaonline.cz se Moravcem můžete pobavit i vy.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.