Křest gorilího miminka v pražské zoo! Karel Gott s rodinkou: Dáváme ti jméno Kiburi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Křest gorilího miminka v pražské zoo! Karel Gott s rodinkou: Dáváme ti jméno Kiburi!

Gorilí sameček Kiburi se má čile k světu.
Gorilí sameček Kiburi se má čile k světu. (Aha! – Martin Hykl)

Pražská zoo včera zažila velkou slávu! U pavilonu goril se totiž konal křest gorilího samečka Kiburi, který přišel na svět 24. dubna. Kmotry se stali Karel Gott (70) a Lucie Bílá (44). A zatímco při nástupu Lucky na pódium nebe začalo prudce plakat, po příchodu »božského« Karla pršet přestalo a za chvíli vysvitlo slunce!

Pražská zoo včera zažila velkou slávu! U pavilonu goril se totiž konal křest gorilího samečka Kiburi, který přišel na svět 24. dubna. Kmotry se stal Karel Gott (70). A zatímco při nástupu Lucky na pódium nebe začalo prudce plakat, po příchodu »božského« Karla pršet přestalo a za chvíli vysvitlo slunce!

Karel Gott tak znovu prokázal, že je to »pan Božský«. Byl to také on, kdo včera slavnostně odhalil jméno čerstvého přírůstku do nejslavnější české gorilí rodinky. „Kiburi znamená ve svahilštině hrdý. Přeju mu, aby na něj rodina byla hodná a aby z něj vyrostl takový krasavec, jako je jeho otec Richard. A taky aby zůstal na vrcholu popularity návštěvníků zoo stejně dlouho jako já v pěvecké branži,“ prohlásil Gott.

Ten do zoologické zahrady dorazil i s manželkou a oběma dcerami, Charlotte Ellou (4) a Nelly Sofií (2). „Zpozdili jsme se. To víte, než se slečny vypraví. To bylo vybírání! A když už konečně byly rozhodnuté, co si obléknou, a už jsme byli skoro na cestě, začalo pršet. Tak to martyrium začalo znovu,“ krčil rameny Mistr, kterému prý dcery pravidelně jako profesionální modelky předvádějí, jaké oblečení se rozhodly vzít na sebe.

Česká pěvecká jednička má radost i ze svého vnuka, kterého mu osmého května přivedla na svět dcera Lucie. „Už jsme se viděli několikrát, ale na procházku s ním se chystám až časem, až povyroste a začne vnímat. Teď je to kojenec, pláče, tak dostane mlíčko, pak usne, potom se mu chce kakat a to je všechno,“ smál se.

Podle našich informací dceru za vnoučka obdaroval zájezdem v hodnotě statisíců korun. „Lucie jistě něco darem dostala, ale nebudu se přece chlubit, čím jsem ji obdaroval,“ reagoval na to Karel Gott.

Křtu se zúčastnila i Lucie Bílá. Ta byla z gorilek nadšená, ale se smíchem se odmítala fotit. „Neblázněte! Včera jsem měla koncert, domů jsem dorazila až v půl šesté ráno, a navíc moje kosmetička má chřipku. Musím vypadat hrozně,“ hrozila se naoko, i když musela vědět, že vypadá jako vždy skvěle.

Karel Gott, Ivanka Gottová, Nelly Sofie, Charlotte Ella a Lucie Bílá se synem Filípkem v pavilonu goril.

Ivana Gottová s dcerami jsou v pražské zoo častými návštěvníky

Déšť křtu gorilího mláděte nepřál.

Karel Gott s Lucií Bílou.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.