Ptejte se Paroubka, Nečase, Filipa… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Ptejte se Paroubka, Nečase, Filipa…

Fotografie
Fotografie (internal)

Volby jsou jediným momentem, kdy k obyčejným lidem sestoupí „bohové“ z politického Olympu. Jednou z mála možností, kdy se jich můžeme otevřeně zeptat na cokoliv. Při mítinku na náměstí, kde jsou stovky dalších lidí, se to ale mnohdy nepodaří. Nyní ale tuto možnost máte prostřednictvím ahaonline.cz!

Volby jsou jediným momentem, kdy k obyčejným lidem sestoupí „bohové“ z politického Olympu. Jednou z mála možností, kdy se jich můžeme otevřeně zeptat na cokoliv. Při mítinku na náměstí, kde jsou stovky dalších lidí, se to však mnohdy nepodaří. Nyní ale tuto možnost máte prostřednictvím ahaonline.cz!

Redaktoři ahaonline.cz budou zítra ve volebních štábech největších stran. Poté, co se lídři dozví o výsledcích voleb, pokusíme se těm, kteří před novináři vzteky nebo s pocitem potupy z prohraných voleb neutečou do soukromí, položit několik otázek. A jejich obsah můžete ovlivnit i vy!

Představte si: Výsledky parlamentních voleb jsou už několik minut známy. Máte před sebou lídra ČSSD, ODS, KSČM, TOP 09, SZ nebo KDU-ČSL. Na co se ho zeptáte?

Otázku napište do diskuse, výběr z nich se pokusíme politikům položit.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.