Manželka lídra ODS Radka Nečasová (44): Schovávám se kvůli dětem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Manželka lídra ODS Radka Nečasová (44): Schovávám se kvůli dětem!

Takto vypadá Radka Nečasová.
Takto vypadá Radka Nečasová. (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl)

Mohla být volebním trumfem manžela, ale nestane se tak. Pohledná hnědovláska Radka Nečasová (44), choť volební lídra ODS Petra Nečase (45), zůstává i nadále »v utajení«. Jak prozradila v emailovém rozhovoru pro MF Dnes, neskrývá se, ale jen tímto způsobem chrání své soukromí a soukromí svých dětí.

Radka je vzornou matkou dvou již dospělých synů Ondřeje (23) a Tomáše (20) a dvou dospívajících dcer Terezy (15) a Marie (8). Rozhodnutí mít velkou rodinu nelituje. „Nemám pocit, že bych v životě cokoliv promeškala,“ říká.S manželem se seznámila v sedmnácti na diskotéce. Kvůli jeho práci se dokonce později s rodinou přestěhovala do Prahy, ale zdá se, že jí hlavní město zrovna k srdci nepřirostlo. „Naším domovem nadále zůstává Rožnov.“ Po pozornosti veřejnosti netouží. Pominemeli fotografii, kterou zaslala médiím, je deník Aha! jediný, kterému se povedlo Nečasovu manželku vyfotografovat. Před měsícem ji naši fotoreportéři zastihli před odjezdem z Rožnova do Prahy.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.