Zdravotní sestřička Ivana (45) - Poslala SMS: Jdu se zabít! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zdravotní sestřička Ivana (45) - Poslala SMS: Jdu se zabít!

Ivana Rusňáková
Ivana Rusňáková (Policie ČR)

Zdravotní sestřička Ivana Rusňáková (45) napsala v pondělí 19. dubna kamarádce esemesku, ve které stálo děsivé sdělení: »Jdu se zabít«. Podle zaměření telefonu policie zjistila, že chodila po Moravském krasu a zřejmě hledala »ideální« místo pro sebevraždu. Od té chvíle ji totiž nikdo neviděl.

..

V místě, kde byl naposledy zachycen signál telefonu, pátrají policisté, psovodi i vrtulník. Zatím nemají ženu ani tělo! Po dlouhých deseti dnech se proto policie rozhodla požádat o pomoc veřejnost.

Žena z Blanenska se živila jako zdravotní sestřička v léčebně dlouhodobě nemocných, ale jinak se s manželem spíše stranila společnosti. Od chvíle, kdy zmizela, se nikomu neozvala, její telefonní přístroj je od onoho pondělka jedenácti hodin dopoledne neaktivní. Kriminalisté proto hledají další indicie, které by vyšetřování napomohly. „Ještě probíhají pravidelné kontroly v jeskyních, ale vypadá to, že se po pohřešované slehla zem,“ řekla Aha! jihomoravská policejní mluvčí Petra Vedrová.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.