Manželky šéfů stran: Jaké jsou doopravdy? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Manželky šéfů stran: Jaké jsou doopravdy?

O víkendu jsme nachytali šéfa ODS Nečase, jak se loučí s manželkou Radkou.
O víkendu jsme nachytali šéfa ODS Nečase, jak se loučí s manželkou Radkou. (Aha! – Dan Černovský, Martin Hykl, David Kundrát, ČTK, Reprofoto TV Barrandov, ara)

Předvolební kampaň přiostřuje – zbývá už jen měsíc, a lidé si vyberou vítěze, kteří budou za pohádkové platy vysedávat ve Sněmovně. Některé kandidáty vidina úspěchu omámila tak, že se na nás z billboardů zubí nejen oni, ale i jejich manželky. Jiní si zase domácí blaho úzkostlivě střeží. Podívejte se s Aha! na utajené i známé dámy, které stojí po boku šéfů nejsilnějších stran.

Paní tajemná: Radka Nečasová (44). Choť šéfa ODS Petra Nečase (45)

Vidět paní Radku je skoro stejně vzácné jako spatřit sněžného muže – jen tak se na veřejnosti neukazuje. S manželem má dohodu, že ji nebude nijak »používat«, a dokonce ani zmiňovat v předvolební kampani. Podle analytiků je to ale chyba, hlavně vzhledem ke klesajícím preferencím ODS. Nečasovi mají dva syny – Ondřeje (23) a Tomáše (20) – a dvě dcery – Terezu (15) a Marii (8). Radka je tak převážně v domácnosti.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.