Safari ve Dvoře Králové - Africká divočina v Česku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Safari ve Dvoře Králové - Africká divočina v Česku!

Autobusem se můžete projet po safari mezi volně pobíhajícími zvířaty.
Autobusem se můžete projet po safari mezi volně pobíhajícími zvířaty.  (Aha! – Petr Novotný, Jana Myslivečková, ČTK – Alexandra Mlejnková)

Pozorujte antilopy, zebry a další zvířata přímo ze svého bungalovu, stanu nebo karavanu! Zažijte africkou noc! Nemusíte cestovat až na černý kontinent. Africké dobrodružství a romantiku najdete přímo v srdci Evropy.

Unikátní Safari kemp otevře už 1. května zoo ve Dvoře Králové nad Labem. V kempu je 20 míst pro stany, 36 karavanových stání a 5 bungalovů. V každém bungalovu jsou dva pokoje s koupelnou, připojením k internetu a venkovní terasou. Kemp pojme až 300 lidí, najdete zde také bazén, vířivou vanu či dětské hřiště. „Věříme, že o netradiční ubytování bude zájem, podle našich informací jde o jediný kemp postavený v africkém duchu v celé Evropě,“ říká zástupce ředitelky královédvorské zoo Miroslav Špráchal.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.