Odpojila kamaráda, teď ji policie chytila | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Odpojila kamaráda, teď ji policie chytila

Opilá žena se motala po chodbách této nemocnice v Praze na Žižkově.
Opilá žena se motala po chodbách této nemocnice v Praze na Žižkově. (Aha! – Karel Kopáč)

Policie zadržela ženu (44), která je podezřelá, že začátkem února odpojila svého známého (†54) od přístrojů na jednotce intenzivní péče žižkovské nemocnice. Bezdomovec se tam dostal poté, co ho policisté objevili v bezvědomí po ráně do hlavy.

Policie zadržela ženu (44), která je podezřelá, že začátkem února odpojila svého známého (†54) od přístrojů na jednotce intenzivní péče žižkovské nemocnice.  Bezdomovec se tam dostal poté, co ho policisté objevili v bezvědomí po ráně do hlavy.

V kritický den se na muže přišla podívat jeho známá. Sestry ji viděly, jak se opilá motá po chodbách a vykřikuje »nelepší se to, nelepší se to«. Pacienta našli odpojeného od centrálního katetru a žaludeční sondy, která ho vyživovala. Žena utekla. Na »místo činu« se ale posléze vrátila a muži zákona tam na ni čekali. I když pitva prokázala, že muž zemřel na svá poranění, je žena obviněna z pokusu o vraždu. Důležité totiž je, že skutečně věřila, že svého kamaráda odpojením zabije. „Stíhána je vazebně. V současné době čekáme na znalecké posudky především z oboru psychologie a soudního lékařství,“ uvedl mluvčí pražské policie Tomáš Hulan.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.