Lucie Bílá: Svěřila se kartám! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Lucie Bílá: Svěřila se kartám!

Lucie Bílá se o svém životě často radí s kartářkou.
Lucie Bílá se o svém životě často radí s kartářkou.

Zpěvačka Lucie Bílá (43) je už několik desítek let na vrcholu popmusic. Za jejím úspěchem stojí Tajemství!

Zpěvačka Lucie Bílá konečně prozradila, jak je možné, že je stále úspěšná a navenek lehce překonala i krach manželství s Václavem Noidem Bártou. „Mám svá Tajemství,“ smála se. Vysvětlila totiž, že Tajemství je název knihy, kterou dala dohromady známá kartářka Iveta Vojtová.

Ta totiž pořádá také množství seminářů na tajemstvistestiauspechu.cz, kde vykládá karty a radí jak být úspěšný i mnohým dalším celebritám, mezi nimiž například nechybí ani Karel Gott. „Člověk si musí věřit, mít nějaké sny a za těmi jít, nepochybovat. Pozitivní myšlení je tím hnacím motorem k úspěchu. I kdyby mi všichni okolo namlouvali, že moje sny jsou neuskutečnitelné, já v ně věřím a jdu si za nimi,“ dělí se například Gott o nabyté moudro.

Kartám svěřil do rukou svůj osud i Richard Krajčo. Ten se řídil ve svém životě především tím, co mu jeho maminka vyložila v kartách. Nevyšlo to zatím jen jednou – když mu krachnul vztah se zpěvačkou a modelkou Ivou Frühlingovou.

Foto Martin Hykl

(iec)

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.