Patriot Paroubek: Kupuje si škodovku Za 800 tisíc Kč! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Patriot Paroubek: Kupuje si škodovku Za 800 tisíc Kč!

...a jeho »vlastenecký« Superb.
...a jeho »vlastenecký« Superb. (Aha! – Marek Pátek, David Kundrát)

Předsedovi ČSSD Jiřímu Paroubkovi už vadí, jak ho má celý národ za papaláše. A tak se rozhodl, že »audinu« vymění za vlastenečtější škodovku.

„Zhruba před rokem, veden jak vlasteneckými motivy, ale tak i zhoršujícím se stavem starého Audi (myslím, že má najeto úctyhodných cca 250 tisíc km), jsem se rozhodl, že příštím autem předsedy ČSSD bude škodovka,“ oznámil Paroubek voličům.Ti ale nijak nepochybují o tom, že si ze všech modelů tuzemské automobilky jistě vybral ten nejluxusnější, tedy Škodu Superb. A ten stojí kolem osmi set tisíc! „Nechal jsem si do objednané škodovky instalovat některé drobnosti, jako například pohyblivé světélko umístěné u zadního sedadla, abych mohl v autě úřadovat i ve tmě. Vybavení auta způsobilo, že jsem na nový vůz čekal mnoho týdnů,“ vysvětluje Paroubek, proč je i nadále vídán v černém Audi. Podle kritiků ale předseda ČSSD nemění vozidlo kvůli vlastenectví. Trnem v oku je mu prý někdejší premiér a sociální demokrat Miloš Zeman, který s novou Stranou práv občanů objíždí republiku v české škodovce…

Jirkova »ojetina«...

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.