Sexuální dračice ministryně Kovářová - Domlouvala vězňům... S okem na punčoše! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Sexuální dračice ministryně Kovářová - Domlouvala vězňům... S okem na punčoše!

Ministryně (uprostřed) s ředitelkou věznice Martinou Štanglovičovou a šéfem Vězeňské služby Luďkem Kulou.
Ministryně (uprostřed) s ředitelkou věznice Martinou Štanglovičovou a šéfem Vězeňské služby Luďkem Kulou. (Aha! – Alexandr Malachovský)

Ministryně spravedlnosti Daniela Kovářová (45), která se netají zálibou v erotice a píše »hanbaté« povídky, včera navštívila vazební věznici v Českých Budějovicích, kde je 300 vězňů.

„Počkejte, nestačím vašemu tempu. Padám i na rovině, a to jsme teď na schodech,“ žertovala ministryně při prohlídce a koketně se opřela o ředitele Vězeňské služby Kulu. Vzápětí varovala fotografy: „Prosím, nefoťte mi nohy. Sjíždí mi oko na punčoše!“

Do plnění ministerských povinností se ale bez váhání pustila. „Doufám, že toto je vaše první a poslední zkušenost s vězením,“ pokárala Eduarda B., který si v českobudějovické věznici odpykává osmý měsíc. „Už se to nebude opakovat,“ odpověděl poslušně. Ačkoliv »sedí« ve věznici s trochu volnějším režimem, život tam je pěkná dřina. Kromě soboty, kdy si vězni mohou protáhnout spánek o půl hodiny, se vstává v pět ráno a od šesti do patnácti hodin se pracuje. Cílem podle ministryně je, aby se vězni už do věznic nevraceli. I proto plánuje systém elektronických náramků, díky kterým by odsouzení mohli trest vykonávat doma a být pod kontrolou policie. „Optimistický výhled je, že budeme mít elektronický monitoring do třetího čtvrtletí letošního roku,“ řekla.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.