Ozbrojené přepadení baru - Lupiče zneškodnili rukojmí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Ozbrojené přepadení baru - Lupiče zneškodnili rukojmí!

Takhle František Rycek zasáhl.
Takhle František Rycek zasáhl. (– Stream.cz, Tomáš Kořistka)

05:00 – Do jednoho z ostravských barů vtrhl včera k ránu ozbrojený muž (30). Po servírce žádal hotovost. Sedm hostů přinutil lehnout si na zem a odevzdat mobilní telefony. To ale netušil, že právě jeho rukojmí ho nakonec zneškodní!

Do jednoho z ostravských barů vtrhl včera k ránu ozbrojený muž (30). Po servírce žádal hotovost. Sedm hostů přinutil lehnout si na zem a odevzdat mobilní telefony. To ale netušil, že právě jeho rukojmí ho nakonec zneškodní!

Do baru v Ostravě-Zábřehu vnikl pachatel ve chvíli, kdy uvnitř sedělo sedm hostů. Ty donutil s pistolí v ruce lehnout si na zem a odevzdat mu mobilní telefony. Poté se ale nečekaně objevil další host František Rycek, který se vracel z toalety a odmítl příkaz zločince uposlechnout. „Řekl jsem mu, ať si tohle zkouší na svoji mámu a ne na mě,“ uvedl Rycek, kterého nato lupič praštil do obličeje. „Je nás tu dost, zbijem ho,“ křičel pak Rycek na ostatní. Hostům se pak společnými silami podařilo pachatele odzbrojit a zadržet. O jakou zbraň šlo, policisté neupřesnili. Příkladná odvaha muže, který nebyl podle policejní mluvčí nijak cvičený, zachránila nejen tržbu, ale především životy lidí, které lupič držel jako rukojmí. Muži hrozí až deset let za loupež.

Kliknutím zvětšete

20.10.2009

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.