Iveta Bartošová a Jiří Pomeje: Rozvod?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Iveta Bartošová a Jiří Pomeje: Rozvod?!

Idylický pár Pomeje a Bartošová - tomu je teď konec?!
Idylický pár Pomeje a Bartošová - tomu je teď konec?! (Marek Pátek)

10:00 (mac) - Českým showbyznysem se nese šokující zvěst! Zpěvačka Iveta Bartošová (42) se hodlá rozvést se svým manželem a manažerem Jiřím Pomeje (44)!

Pár, který se vzal teprve před rokem a je neustálým terčem zájmu médií, se prý nevyrovnal s nedávnou ztrátou nenarozeného dítěte. Psychicky labilní Iveta navíc neustála Jiřího tlak na své pracovní výkony. „Vždycky Jirkovi říkala, ať jí nenutí do práce když se necítí dobře, ale Jirka ji nejdřív natlačil do muzikálu Mona Lisa, z nějž před premiérou utekla, a teď do Dětí ráje. Potřebuje, aby vydělávala,“ tvrdí zdroj deníku Aha!

„O tom s vámi nemohu mluvit, zeptejte se Ivety,“ krčí rameny zpěvaččina druhá manažerka Eva Švicová. Sám Pomeje rozvod popírá. „Nebudu se s vámi bavit, no ta bene o takových kravinách,“ odsekl pouze. Indicií podle našeho zdroje je i fakt, že Jiří si nedávno změnil telefonní číslo, které měl roky. Iveta totiž měla odmítnout platit jeho obří účty za telefon...

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.