Místo zavraždění dvouleté holčičky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Místo zavraždění dvouleté holčičky

Chata, kde vrah odporně zavraždil dvouletou holčičku své přítelkyně za to, že se ta malá počůrala.
Chata, kde vrah odporně zavraždil dvouletou holčičku své přítelkyně za to, že se ta malá počůrala. (Aha! – Alexandr Malachovský)

5:00 - Malou chatovou osadou na Českokrumlovsku, a vlastně i celou zemí, otřásla hrůzná událost! Malou holčičku ve své chatě ubil k smrti pětatřicetiletý přítel její matky. Důvod? To malé škvrně se počůralo. Místní jsou v šoku. Vraha, který si chatu koupil před pěti roky, totiž dobře znali! Policisté na celý případ uvalili přísné embargo, Nedělní Aha! přesto přímo na místě zjistilo řadu nových informací!

Holčičku sem přivezl poprvé!

Když se chatařů zeptáte na ten hrozný den, zešediví jim tvář. Vždyť vraha dobře znali. „Jezdil sem jednou za čtrnáct dní. Téměř pokaždé přijel s vlastní dcerkou Klárkou, které mohlo být tak pět let. Pak se dal dohromady se současnou partnerkou, která měla tu dvouletou holčičku. Tu sem přivezl vůbec poprvé, a hned udělal tohle. Je mi z toho zle,“ kroutí hlavou jeden z osadníků, pan Josef.

„Na vraha vůbec nevypadal! Byl sice trochu namyšlený, ale celkem společenský, pohodový chlap, chodil s námi na pivo. O vlastní Klárku se staral parádně. I jiné děti tady z vesnice měl rád. A ony jeho. Musel to být nějaký jeho zkrat, jinak si to nedokážu vysvětlit,“ říká pan Josef.

Vraha holčičky naposledy viděl den po vraždě v doprovodu policistů, kteří s ním na místě činu prováděli rekonstrukci. „To jsem ještě netušil, co se stalo! Šuškalo se, že tam tu osudnou noc měl kamarády, že se tam někdo porval, a proto přijela sanitka. V neděli ráno koukám, že sem přijeli policisté a asi osm kriminalistů v civilu. Vedli ho v poutech! Byl přešlý. Jen mi tichým hlasem řekl »ahoj«. Vůbec jsem netušil, co se děje. Ale neptal jsem se ho. Když jsem se to pak dozvěděl, byl jsem v šoku.“

Byl to prý sukničkář

Jako na sebevědomého proutníka na vraha vzpomíná paní Marie. „Za tu dobu, co sem jezdil, měl asi tři přítelkyně. Ta poslední tady však zřejmě nikdy nebyla. Jednou jsem za ním zašla, vybírám totiž pro obec poplatky za odpad. Oznámil mi, že nic platit nebude, že nemá kontejnery v blízké dostupnosti,“ vzpomíná na setkání s budoucím vrahem sousedka.

„Musím ale říct, že s dětmi to uměl! Své vlastní pětileté holčičce se maximálně věnoval. Chodili se koupat do rybníka, hrál si s ní, dokonce k nim na chatu chodili i místní děti – pro něj vlastně úplně cizí! A on byl rád. Na sadistického vraha vůbec nevypadal,“ podivuje se paní Marie.

Matka holčičky je nezvěstná!

Matka zavražděné holčičky prodávala v českobudějovické večerce, která patřila vrahovi. Právě tam se sblížili, tam spolu začali chodit. Po smrti dítěte se zhroutila a zmizela. Nikdo neví, kde je. „Jako by se po ní slehla zem. Doma není, do práce nechodí. Ale kdo by se také divil,“ kroutí hlavou její známá...

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.