Mirek Topolánek - Král dovolených! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Mirek Topolánek - Král dovolených!

Fotografie
Fotografie (internal)

PRAHA – Kvůli krizi letos třetina z nás strávila dovolenou v Čechách. A věřte nevěřte, podobně jsou na tom i naši politici. Těm sice nescházejí peníze, ale přesto za dovolenou neutrácejí více než většina z nás.

Kvůli krizi letos třetina z nás strávila dovolenou v Čechách. A věřte nevěřte, podobně jsou na tom i naši politici. Těm sice nescházejí peníze, ale přesto za dovolenou neutrácejí více než většina z nás. Nebo to alespoň tvrdí. Místo lenošení u moře někde v Karibiku proto volí spíše tradičnější místa, která nejsou moc daleko od domova.

Specialitou letošního léta je asi všem známá dovolená šéfa ODS Mirka Topolánka v italském Toskánsku. Ubytování v luxusní vile, plavba na drahých jachtách a cesta soukromým tryskáčem. To vše ve společnosti několika lobbistů a šéfů velkých polostátních firem stálo zhruba 600 tisíc korun. To je jednoznačně nejdražší dovolená letošní sezony, kolem které stále panují nejasnosti. A jak trávili prázdniny další politici?

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.