Rybář nešika: Háček se mu zasekl do nosu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Rybář nešika: Háček se mu zasekl do nosu!

Háček se Rosťovi zasekl přímo do nosu.
Háček se Rosťovi zasekl přímo do nosu. (Jiří Fiala )

5:00 (jč) – Místo kapra chytil nos! Nehoráznou smůlu měl mladý valach Rosťa (13) z Valašských Klobouk. Seděl na břehu rybníka s kamarádem rybářem, který nahazoval udici. Ten švihl prutem a ostrý háček skončil přímo v Rosťově nose.

Doktoři takový případ viděli poprvé...

Háček navíc z nosu nešel vytáhnout, a tak nezbylo než jít k lékaři. „Bylo mi víceméně jasné, že si jde jako mnozí kluci a dívky v jeho věku odstranit piercing, který si často hloupě zasadí třeba do rtu nebo do nosu,“ začíná vyprávět zlínský chirurg Jiří Fiala (46). Jenže věc byla jiná... Rybářský háček z nosu zatím nikdy nevyndával. „Museli jsme nos několika injekcemi důkladně umrt-vit a po hodně piplavé práce jsme »piercing« vytáhli. Kluk musí být opravdu vášnivý rybář – bolest nebolest, požádal mne, ať mu háček vrátím, že musí za deset minut na ryby,“ směje doktor Fiala. Ten má z Valašska i další pikantní příhody. Před pár dny vytahoval z choulostivých mužských partií několik broků....

Doktor Jiří Fiala

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.