Sexy modelka z Playboye Jasmine Fiore: Mrtvola ležela v kufru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Sexy modelka z Playboye Jasmine Fiore: Mrtvola ležela v kufru!

Život Jasmine Fiore skončil v popelnici.
Život Jasmine Fiore skončil v popelnici. (ČTK/AP)

5:00 (pk) – Divoký sex, ohnivá vášeň, brutální vražda. To všechno potkalo vnadnou modelku magazínu Playboy Jasmine Fiore (†28) v několika posledních dnech jejího života. Ve »městě hříchu« Las Vegas se seznámila s kanadským milionářem Ryanem Alexanderem Jenkinsem (32). V sobotu ráno pak byla její nahá mrtvola nalezena ve velkém kufru nacpaném do kontejneru na smetí na předměstí Los Angeles.

Z její vraždy je podezřelý milionář,kterého potkala v televizní realityshow

Jenkins oznámil její zmizení až několik hodin po objevení těla. Pak zmizel i on. Zatím není zcela jasné, zda byla Jasmine jeho přítelkyní nebo manželkou. Podle svědkyně Megan Hauserman se totiž pár nechal v Las Vegas oddat. Megan přitom byla důvodem Jenkinsovy cesty do Kalifornie. Účastnil se totiž televizní soutěže místní televize VH1 »Megan chce milionáře«, reality show, ve které jí měl být vybrán bohatý manžel. Majetek nad jeden milion amerických dolarů (18 milionů korun) byl podmínkou účasti a Kanaďan úspěšně postoupil až do finále.

Nyní stanice rychle vymazala jeho jméno ze seznamu finalistů, ale prozradila, že jde o investičního bankéře z Calgary. Podle producentů pořadu šlo o muže, který už opustil mnoho žen, aby mohl mít další. Jeho sexuální apetyt přitom neustále rostl a Jenkins ho přestával zvládat.Pro policii se stal prvním logickým podezřelým, kterého potřebuje co nejdřív vyslechnout. Jeho BMW X5 údajně směřovalo domů do Kanady, kde se chtěl rychle poradit s advokátem...

Ryan Alexander Jenkins

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.