Dostane pod pás?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Dostane pod pás?!

Shaquille O‘Neal (vlevo) a Oscar De La Hoya. Rozhodne výška, nebo zkušenost?
Shaquille O‘Neal (vlevo) a Oscar De La Hoya. Rozhodne výška, nebo zkušenost? (ČTK/AP (2), IT)

5:00 (as) – Tak to smrdí průšvihem! V rámci své reality show »Shaq vs« se basketbalový obr Shaquille O‘Neal (37) postaví v ringu vysloužilému boxerskému šampionovi Oskaru De La Hoyovi (36). A už aby se obával o své přirození!

Basketbalista O‘Neal jde do ringu se šampionem De La Hoyou

Nikdo si netroufá odhadnout, co se při bláznivé exhibici v Las Vegas může stát. „Stačí, když se mu podaří zasáhnout mne jednou, a je konec,“ tuší »zlatý chlapec« De La Hoya. Jeho 70 kilogramů je oproti Shaqovým sto padesáti směšných. „Je to velká výzva,“ ví boxer.Jenže ani O‘Neal si není úplně jistý. Obrovský výškový rozdíl (216 cm proti 179 cm) může hrát i proti němu, v nebezpečí je totiž jeho přirození! „Vím o tom. Může mne nechtěně zasáhnout pod pás. Budu mít ale důkladný suspenzor, tak snad vydrží...,“ usmívá se.

Shaq v rámci své reality show měří síly se slavnými sportovci v jejich odvětvích – plave např. proti Phelpsovi, hraje tenis se S. Williamsovou či americký fotbal s Roethlisbergerem. Veřejně vyzval fotbalistu Beckhama, že mu nedá ani jeden gól. „Před každým duelem si dohodneme handicap, s kterým do souboje vstoupím. Každý sport budu týden trénovat, budu dřít a vyhraju!“ nastínil pravidla čtyřnásobný šampion NBA.Jen aby byl po hrátkách s De La Hoyou ještě nějaké další akce schopen...

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.