»Vzorný« otec znásilnil 7 žen! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

»Vzorný« otec znásilnil 7 žen!

Nezval včera dostal od soudu osm let.
Nezval včera dostal od soudu osm let. (pro Aha!: Jiří KUPČÍN)

OSTRAVA – Osm let za znásilnění sedmi žen si odsedí Igor Nezval (42) z Havířova. Verdikt včera vynesl Krajský soud v Ostravě. Muž trpí sexuální deviací, a proto mu byla nařízena i ochranná sexuologická léčba.

Osm let za znásilnění sedmi žen si odsedí Igor Nezval (42) z Havířova. Verdikt včera vynesl Krajský soud v Ostravě. Muž trpí sexuální deviací, a proto mu byla nařízena i ochranná sexuologická léčba.

Své oběti si násilník vybíral náhodně v Ostravě a v Českém Těšíně v okolí supermarketů. Jezdil v autě a hledal. Když uviděl osamělou ženu, zaparkoval a vydal se za ní. Na odlehlém místě pak udeřil…. Vytáhl vystřelovací nůž a donutil ženu k pohlavnímu styku!

Osudnou se mu stala oběť, kterou přepadl u Hypernovy v Ostravě. Ta totiž dokonale popsala jeho bundu, a když policisté prohlédli záběry kamer ze supermarketu, muže objevili. Kupoval si půl hodiny před útokem kondomy, toaletní papír a žvýkačky. Rozběhlo se pátrání a muž byl zatčen.

Rodina sexuálního zvrhlíka je v šoku. Násilník byl zcela bezúhonný, vzorný otec dvou dětí, dobrý manžel. To byly také hlavní polehčující okolnosti pro soudkyni. Ta proto Igora Nezvala poslala za mříže »jen« na osm let.

Odsouzený byl viditelně zdrcen, a když odcházel ze soudní síně, podlamovaly se mu nohy. „Vzhledem k těm polehčujícím okolnostem mohl soud uložit trest ještě nižší,“ řekl Aha! jeho obhájce Roman Nováček. Státní zástupkyně Brigita Bílková ale byla spokojená. „S ohledem na tu jeho sexuální deviaci je trest odpovídající. Pokud by ten člověk ale nebyl deviant, trest by musel být vyšší,“ řekla.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.