Naháč chtěl skočit z okna - Pomohla až pozvánka na pivo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Naháč chtěl skočit z okna - Pomohla až pozvánka na pivo!

Muž stál v okně nejprve v triku, to pak odhodil...
Muž stál v okně nejprve v triku, to pak odhodil... (MP Plzeň, Foto pro Aha! – Petr Havránek)

PLZEŇ – Hotové pozdvižení v centru Plzně způsobil muž (35), který se svlékl v okně prvního patra a vyhrožoval sebevraždou. Frekventovanou Americkou ulicí kvůli němu několik minut nejezdily trolejbusy ani autobusy.

Hotové pozdvižení v centru Plzně způsobil muž (35), který se svlékl v okně prvního patra a vyhrožoval sebevraždou. Frekventovanou Americkou ulicí kvůli němu několik minut nejezdily trolejbusy ani autobusy. Naháče odradila od sebevraždy nabídka, ať jde na pivo!

Zřejmě psychicky nemocný muž na kolemjdoucí pokřikoval, že nemá co skrývat a skočí na chodník, a že Bůh je velký. Jeden z duchapřítomných chodců a policistka v civilu ho nakonec přemluvili, aby si sebevraždu rozmyslel. „Nechtěl jsem, aby spadnul. Křiknul jsem na něj, ať toho nechá a radši jde na pivo. Na to slyšel. Nejdřív mě na něj pozval, pak ale řekl, že nemá ani korunu. Šel jsem za ním do jeho bytu a přesvědčil jsem ho, aby mi otevřel,“ prozradil zachránce Zdeněk Mařík.

V tu chvíli už se zachráncem byli i hasiči a policisté, kteří sebevraha zpacifikovali. Poté putoval rovnou na psychiatrii.

19.8.2009

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.