Filip a Paroubek na procházce - Demonstranti: Nechceme vládu s komunisty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Filip a Paroubek na procházce - Demonstranti: Nechceme vládu s komunisty!

Prahou šel včera průvod samých Paroubků a Filipů.
Prahou šel včera průvod samých Paroubků a Filipů. (Aha! – Petr Novotný)

PRAHA (vr) – Včera měli nečekané dostaveníčko předseda ČSSD Jiří Paroubek a předseda KSČM Vojtěch Filip! Zhruba dvacítka studentů se totiž převlékla do jejich masek a vydala se na pochod Prahou. Proč? Bojí se možné koalice těchto dvou stran.

Včera měli nečekané dostaveníčko předseda ČSSD Jiří Paroubek a předseda KSČM Vojtěch Filip! Zhruba dvacítka studentů se totiž převlékla do jejich masek a vydala se na pochod Prahou. Proč? Bojí se možné koalice těchto dvou stran.

„Kdyby se opět dostali k moci, tak mi to s jejich přístupem k veřejným financím přijde za současné situace krajně nebezpečné,“ řekl nám organizátor akce Pavel Kotrba. Demonstranti ale nepočítali s tím, že si na ně počíhají Mladí sociální demokraté (MSD) s plakáty útočícími hlavně na ODS. Jeden z nich zdobila jachta »Modrý pták«, kterou naráželi na toskánskou kauzu. „Typická paroubkovina,“ odplivl si jeden maskovaný demonstrant. Tak tahal předseda ČSSD za nitky, anebo ne? „Pokud vím, tak nikdo z vedení o naší iniciativě neví, ani vědět nemusí,“ bránil se místopředseda MSD Antonín Setnička.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.