Matka dvou dětí: Neměla na nájem, vykradla hernu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Matka dvou dětí: Neměla na nájem, vykradla hernu!

Tady se krádež stala.  Lupička utekla s 8000 korunami, z nichž policie našla už jen 800 Kč.
Tady se krádež stala. Lupička utekla s 8000 korunami, z nichž policie našla už jen 800 Kč. (pro Aha!: David ZDENĚK)

BRUNTÁL – Žena závislá na hře na automatech vyloupila včera hernu v Bruntále! Doma na ni mezitím čekaly dvě děti. Důvod? Neměla peníze na nájem.

Žena závislá na hře na automatech vyloupila včera hernu v Bruntále! Doma na ni mezitím čekaly dvě děti. Důvod? Neměla peníze na nájem.

Jde o případ, jako mnohý jiný svého druhu: člověk, závislý na gamblingu, přijde o všechny své peníze a pak ve zkratu je schopný udělat cokoli, jen aby je dostal zpět. Tentokrát ale byla hlavní aktérkou žena (32) z Bruntálska. Jeden večer prohrála všechny své peníze v herně na automatech. Druhý den ale přišel domácí a chtěl zaplatit nájem. „Přišla se nejdřív zeptat, jestli máme dneska dost peněz na vyplacení případných výher,“ líčí ještě zjevně v šoku příběh krupiér z herny. „Řekl jsem jí, že jo, jako vždycky, a ona se za chvíli objevila znova, ale tentokrát už na mě mířila pistolí,“ dodává. Krupiér se jí snažil pistoli z ruky vykroutit, což se mu po chvíli podařilo. Žena mezitím ukradla z pultu hromádky vyrovnaných mincí a utekla. „Trvalo jen necelé tři hodiny, než jsme ji dopadli. Mezitím žena ještě stačila zaplatit nájem,“ řekla Aha! policejní mluvčí Lucie Krašteničová. Nájem je sice na tento měsíc zaplacený, ale kdoví, jestli to k něčemu matce dvou dětí vůbec bude. Teď se totiž rozhoduje, jestli na ni policie uvalí vazbu.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.