To je ale provokace! Česko trápí povodně a Nova snídá na vodě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

To je ale provokace! Česko trápí povodně a Nova snídá na vodě!

Tomáš Krejčíř si bezstarostně užívá ve vodě.
Tomáš Krejčíř si bezstarostně užívá ve vodě. (Aha! – Martin Hykl, Dana Soudková, Marek Hofman)

PRAHA – Tak to snad ne! Televize Nova včera odvysílala oblíbenou Snídani. Jenže! S podtitulem – Na vodě! Moderátoři se v přímém přenosu cachtali, juchali a vůbec si užívali bezstarostných radovánek u vody v akvaparku v Čestlicích. A o pár set kilometrů dále lidé úpěnlivě bojovali s následky smrtící povodně!

Tak to snad ne! Televize Nova včera odvysílala oblíbenou Snídani. Jenže! S podtitulem – Na vodě! Moderátoři se v přímém přenosu cachtali, juchali a vůbec si užívali bezstarostných radovánek u vody v akvaparku v Čestlicích. A o pár set kilometrů dále lidé úpěnlivě bojovali s následky smrtící povodně!

V době, kdy po celé České republice zůstaly po katastrofálních povodních tisíce rodin bez střechy nad hlavou a v rozvodněných řekách a rybnících vyhaslo třináct lidských životů, je to ale trochu moc! Jako by Nova na tragédie, které v uplynulých dnech potkaly stovky lidí, úplně zapomněla...

Vedení televize tvrdí, že nic špatného a neetického neprovedli, a argumentují tím, že návštěva akvaparku byla předem plánovaná.

„TV Nova v rámci letošní celoroční akce Snídaně na cestách jezdí za diváky po celé republice do měst, vesnic, na lyžařské svahy i do akvaparků, které jsou spjaty se začátkem prázdnin,“ napsala deníku Aha! tisková mluvčí televize Michaela Fričová.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.