Paroubek uvízl v Brožové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Paroubek uvízl v Brožové

Brožová řekla Paroublovi NE.
Brožová řekla Paroublovi NE. (: ara12. 6. 2009)

PRAHA – Herečka Kateřina Brožová () prokázala větší dávku soudnosti než Jiří Paroubek (56) a vzdala svou kandidaturu do Sněmovny. Šéf ČSSD je ovšem zklamán.

PRAHA – Herečka Kateřina Brožová () prokázala větší dávku soudnosti než Jiří Paroubek (56) a vzdala svou kandidaturu do Sněmovny. Šéf ČSSD je ovšem zklamán...

"Po opravdu pečlivém uvážení všech okolností, zejména s ohledem na povinnosti vůči své malé dceři, jsem se rozhodla tuto nominaci nepřijmout a do Poslanecké sněmovny nekandidovat," napsala Brožová ve svém prohlášení.

Její prioritou je prý péče o dceru a její výchova. Rovněž chce pokračovat ve své herecké a pěvecké kariéře.

Paroubek je zklamaný, ale jak jeho zvykem, nevzdává to. Svůj sen o blondýnami zaplněném parlamentu je rozhodnutý uskutečnit, ať to stojí co to stojí. Uvědomuje si totiž obrovské výhody, které by mu to přineslo: blondýna by mu přece neodporovala!

A tak nechává Katce otevřené dveře, kdyby se náhodou zbláznila a zatoužila po novém dobrodružství. "O politiku se zajímá, je na naší straně, souhlasí s naším programem," prohlásil Paroubek tajemně o své vyvolené.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.