Francouzské letadlo smrti - Našli první těla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Francouzské letadlo smrti - Našli první těla!

RIO DE JANEIRO (kat) – Brazilské námořnictvo včera objevilo v Atlantiku první těla pasažérů francouzského letadla Airbus A330, které v pondělí havarovalo cestou z brazilského Rio de Janei-ra do Paříže. Na palubě letadla bylo 228 osob, z nichž určitě nikdo nepřežil.

RIO DE JANEIRO (kat) – Brazilské námořnictvo včera objevilo v Atlantiku první těla pasažérů francouzského letadla Airbus A330, které v pondělí havarovalo cestou z brazilského Rio de Janei-ra do Paříže. Na palubě letadla bylo 228 osob, z nichž určitě nikdo nepřežil. RIO DE JANEIRO (kat) – Brazilské námořnictvo včera objevilo v Atlantiku první těla pasažérů francouzského letadla Airbus A330, které v pondělí havarovalo cestou z brazilského Rio de Janei-ra do Paříže. Na palubě letadla bylo 228 osob, z nichž určitě nikdo nepřežil.

Námořnictvo v moři našlo mrtvoly dvou mužů, kožený kufřík s palubním lístkem na let airbusu a batůžek značky Taurus. Národnost nalezených obětí zatím není známa. „Našli jsme navíc také nějaké trosky z letadla,“ řekl mluvčí britského pátracího týmu. Přesná příčina tragédie však stále nebyla zjištěna. Nejnovější informací, kterou přineslo intenzivní pátrání po podrobnostech havárie, je zpráva o selhání autopilota airbusu. Během posledních 4 minut letu prý bylo z letadla odesláno až 24 chybových hlášení.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.