Dnes bude chladněji, sluníčko se ale neschová! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Dnes bude chladněji, sluníčko se ale neschová!

Nebe dnes rozřízne nejeden blesk.
Nebe dnes rozřízne nejeden blesk. (: ČTK)

PRAHA – Opět nám hrozí bouřky z tepla, ojediněle intenzivní, ale také přívalové deště a kroupy. Meteorologové varují, že může napadnout až 40 mm srážek a nárazy větru mohou dosáhnout rychlosti až 90 kilometrů v hodině.

Opět nám hrozí bouřky z tepla, ojediněle intenzivní, ale také přívalové deště a kroupy. Meteorologové varují, že může napadnout až 40 mm srážek a nárazy větru mohou dosáhnout rychlosti až 90 kilometrů v hodině.

Až do zítřka platí výstraha meteorologů před bouřkami. „Víkend už bude zase slunečný,“ slibuje meteoroložka Milana Frebauerová. „V sobotu bude skoro jasno až polojasno, nejvyšší teploty kolem 22 až 26 °C. V neděli očekáváme také polojasno, pouze na severovýchodě republiky oblačnost. Maximální denní teploty se vyšplhají k 25 °C,“ dodala.

V pondělí se sice bude po obloze honit spousta mraků, místy mohu spadnout přeháňky a ojediněle může přijít i nějaká bouřka, postupně během týdne by už se ale měla obloha vyjasňovat a kolem druhé poloviny týdne slibuje Milana Frebauerová už jen polojasnou oblohu bez srážek. „V pondělí vystoupají teploty na maximálních 25 °C a postupně se posunou až ke 28 °C,“ dodala s tím, že se dá stále mluvit o pěkných letních hodnotách.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.