Velký blondýn - Představí své víno! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Velký blondýn - Představí své víno!

Pierre Richard
Pierre Richard (: Profimedia.cz)

PRAHA – Vína slavných francouzských herců Gerarda Depardieua a Pierra Richarda míří do Prahy. A slavný francouzský herec Pierre Richard, známý především z filmu Velký blondýn s černou botou, se milovníkům vín bude dokonce příští týden při veletrhu Víno a destiláty přímo na stánku podepisovat na etikety.

Vína slavných francouzských herců Gerarda Depardieua a Pierra Richarda míří do Prahy. A slavný francouzský herec Pierre Richard, známý především z filmu Velký blondýn s černou botou, se milovníkům vín bude dokonce příští týden při veletrhu Víno a destiláty přímo na stánku podepisovat na etikety.

Zatímco Gerard Depardieu má své vinařství v oblasti Anjou a vyrábí hlavně výborná růžová vína, Pierre Richard produkuje na polostrově Sv. Martin na samém jihu Francie skvělá červená vína. Je už držitelem i řady významných ocenění. Nejlevnější vína obou slavných osobností bude možné na českém trhu koupit už za necelých 200 korun. Ta nejlepší se prodávají za zhruba 650 Kč.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.