Hubněte pod dohledem lékařky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Hubněte pod dohledem lékařky!

Přísná lékařka Kateřina Cajthamlová bude dohlížet na životosprávu účastníků show.
Přísná lékařka Kateřina Cajthamlová bude dohlížet na životosprávu účastníků show. (pro Aha! - Vladimír Staněk, REAL TV)

PRAHA – Nová reality show televize Prima Jste to, co jíte už má svoji moderátorku! Nestala se jí však žádná celebrita nebo moderátorské eso! Průvodkyní pořadu, který bude diváky vést zábavnou formou ke zdravějším stravovacím návykům, bude profesionální lékařka!

PRAHA – Nová reality show televize Prima JSTE TO, CO JÍTE už má svoji moderátorku! Nestala se jí však žádná celebrita nebo moderátorské eso! Průvodkyní pořadu, který bude diváky vést zábavnou formou ke zdravějším stravovacím návykům, bude profesionální lékařka!

Doktorka Kateřina Cajthamlová byla vybrána ve výběrovém řízení jako nejvhodnější osobnost, zcela zapadající do konceptu celosvětově úspěšného pořadu. „Jsem příjemně překvapena, že volba padla právě na mě. Dlouho jsem oslavovala. Na sloganu »Jste to, co jíte« je totiž obrovský kus pravdy a má širší platnost, než si uvědomujeme,“ říká Cajthamlová.

Na výběru moderátorky a odbornice v jedné osobě se podíleli odborníci na životní styl v čele s Petrem Lesákem a Janem Cimickým. Česká verze pořadu se začala natáčet již 1. července s tlouštíky z celé republiky. Ti prošli náročnými a důkladnými zdravotními prohlídkami a nyní jsou připraveni radikálně změnit své dosavadní stravovací návyky. V každé z epizod diváci uvidí příběh jednoho obézního člověka, kterého jeho nadváha trápí a omezuje ho v běžné denní činnosti. Paní doktorka se během osmitýdenního přísného režimu, nad nímž bude mít kontrolu, pokusí každého ze svých »klientů« přesvědčit, že díky lepší, zdravější stravě a dostatku pohybu lze nadbytečná kila bezpečně a nenávratně setřást.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.