Porodila v autě - Kvůli natáčení Ordinace! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Porodila v autě - Kvůli natáčení Ordinace!

Vjezd do kolínské porodnice.
Vjezd do kolínské porodnice. (Aha! – Martin Pekárek, TV Nova)

KOLÍN – Tak to je hrůza! Když se v pátek rodící žena s manželem blížili autem k porodnici, byl porod doslova na spadnutí. Jenže vrátný je do areálu odmítl vpustit.

Natáčel se tu totiž seriál TV Nova Ordinace v růžové zahradě a štáb zakázal kvůli filmování výjezdu sanitky několik minut komukoliv do areálu vjíždět. Nepomohlo přesvědčování, prosby ani pláč. Žena nakonec porodila v autě.

Protože dítě bylo omotané pupeční šňůrou, otec doslova vtrhl do první ordinace, na kterou v areálu narazil, a přivolal do auta sestru. Teprve poté zdravotníci ženu i s novorozencem přepravili na patřičné oddělení.

Ředitel nemocnice Petr Chudomel zaslal včera deníku Aha! své vyjádření: „Chci rozhodně dementovat tuto zprávu… Štáb měl přísně vymezené prostory u pavilonu interny a spolupráce s ním byla velmi profesionální. Provoz jednotlivých oddělení nebyl nijak narušen. “

K údajnému porodu rodičky v autě kvůli zdržení z důvodu natáčení dodává: „Toto se nezakládá na pravdě, protože kdo zná alespoň trochu nemocnici, ví, že vjezd do porodnice nevede ani zčásti kolem interní budovy. Jinak maminka i potomek jsou v pořádku,“ dodal ředitel.

I štáb Novy jakoukoli vinu odmítá. „Možnost, že by natáčení Ordinace narušilo chod jakékoliv nemocnice, absolutně neexistuje. V tomto konkrétním případě mohu pouze potvrdit tvrzení ředitele kolínské nemocnice – štáb Ordinace měl předem vymezené prostory u pavilonu interny, provoz žádného oddělení nebyl nijak narušen,“ vysvětluje za Novu PR koordinátorka Ordinace Johanka Brzobohatá.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.