Sebevražda Gottova textaře - Každých 8 dní zneužil dívku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Sebevražda Gottova textaře - Každých 8 dní zneužil dívku!

Kurt Demmler
Kurt Demmler (: ara)

PRAHA/BERLÍN – Dohnal ho k sebevraždě strach a stud? Neunesl by podívat se znovu svým obětem do očí? Toto tajemství si německý textař Kurt Demmler (†65) vezme do hrobu.

Muž, který otextoval do němčiny několik šlágrů Karla Gotta (69) včetně legendární písničky Kdepak ty ptáčku hnízdo máš, podle obžaloby zneužil během pěti let nejméně 212 mladých dívek. Když se to rozpočítá, vychází z toho, že každých osm dní mu padla za oběť jedna nevinná dívka!

Sám Karel Gott, který Demmlera neviděl bezmála čtvrt století a o jeho pozdější život se nezajímal, už o hudebníkovi nechce mluvit.

Paradoxní je i fakt, že Demmler je druhým ze »spoluautorů« písně Kdepak ty ptáčku hnízdo máš, který spáchal sebevraždu. Dobrovolně ze světa odešel i skladatel Karel Svoboda (†68).

Podle německého tisku Demmler při sexu s mladými dívkami často ležel na zádech na své posteli. Oběť si na něho musela sednout a pohybovat se tak dlouho, dokud neměl orgasmus. Zneužívané dívky ho musely uspokojit i rukou. Dívka, která navštěvovala 7. třídu, ho musela uspokojit orálně.

V řadě případů se nechal uspokojit od několika dívek najednou. Jedny ho hladily po nahém těle a zbylé ho uspokojovaly orálně.

Již v roce 2002 byla Demmlerovi udělena pokuta kvůli sexuálnímu zneužívání. Populárnímu hudebníkovi hrozilo až 10 let vezení.

Měl 212 holčiček!

Úřad prokurátora obvinil Demmlera ze sexuálního zneužívání ve 212 případech, z toho 6 dívkám bylo pouze mezi 10 až 14 lety. Všechny činy se měly odehrát v letech 1995 až 1999. Z jednoduchého výpočtu vychází, že Demmler zneužil zhruba každých osm dní jednu dívku.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.