Tsamara chce drsný sex - Jenže Boris je něžný milovník... Rozdivočí ho dieta? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Tsamara chce drsný sex - Jenže Boris je něžný milovník... Rozdivočí ho dieta?

Boris je prý na Tsamarupříliš něžný.
Boris je prý na Tsamarupříliš něžný. (pro Aha! – Jaroslav Vogeltanz)

PLZEŇ – Tygra Borise v plzeňské zoo místo vánočního hodování čeká dieta. Je totiž příliš »něžný« milenec. Samice Tsamara si sice minulý týden jeho milostné snažení požitkářsky vychutnávala, ale ošetřovatelé se obávají, že ani tentokrát se mláďat nedočkají.

Tygra Borise v plzeňské zoo místo vánočního hodování čeká dieta. Je totiž příliš »něžný« milenec. Samice Tsamara si sice minulý týden jeho milostné snažení požitkářsky vychutnávala, ale ošetřovatelé se obávají, že ani tentokrát se mláďat nedočkají.

Boris přicestoval z Holandska do Plzně za nevěstou už zhruba před rokem. Až dosud se ale s Tsamarou jen oťukávali. I když Boris už otcem byl, je zatím podle ošetřovatelů velmi nesmělý. Tsamara, rovněž matka dvou potomků, zřejmě očekává drsnější tygří milování. Ošetřovatelé už ale mají plán, jak Borise trochu rozdivočet. „Je dobře živený a má trochu bříško. Tak bude mít malou dietu, aby zhubl. Třeba ho to povzbudí,“ objasnila zooložka Jolana Bezděková.

Teď všichni čekají, jestli se přece jen Borisovo poslední snažení neujalo. Pokud Tsamara nepřijde do 22 dnů do další říje, znamenalo by to, že by se v zoo mohla narodit nová tygřata. Když ne, čeká Borise s Tsamarou další rande.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.