Petra Paroubková: Takhle vypadala v 18 letech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Petra Paroubková: Takhle vypadala v 18 letech!

Na maturitní ples ušila Petře šaty její kamarádka.
Na maturitní ples ušila Petře šaty její kamarádka.

PRAHA – Poznáte tu dívku na fotografii s dlouhými blond vlasy? Ano, je to manželka šéfa ČSSD Petra Paroubková (35)! Tehdy jí bylo pouhých 18 let, unikátní fotka pochází z jejího maturitního plesu v roce 1991 v Nitře.


Unikátní foto

Maturitní šaty paní Petry šila její sousedka, nejmenovaná slovenská módní návrhářka.

Petra Paroubková módě už od mládí věnovala velkou pozornost. Tvrdí ale, že se neobléká do žádných drahých modelů – stylista Dušan Chrástek si však myslí něco jiného. Když si před pár týdny oblékla na první ples sezony bílé šaty s krajkou (na snímku), ohodnotil její šaty i s perlami na 60 000 korun. Paní Petra to ale vyvrací. „Rozhodně si nepotrpím na luxus. Cena zelenkavých šatů od kamarádky Jany Berg, které jsem měla na plese, byla přátelská a několikanásobně nižší než ta, kterou jste uvedli,“ řekla Aha! paní Petra. A perly? „Ty mám už nejméně deset let a koupila jsem si je na služební cestě. Nevzpomínám si, zda to bylo v Číně nebo v Indii, stejně jako si už přesně nevybavím jejich cenu. Jinak si na šperky moc nepotrpím, raději nosím bižuterii,“ svěřila se Petra Paroubková.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete


Autor: (pol)
Foto ara

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.