Udusil batole! Kriminálník (†34) zabil svou neteř (†28), dítě (†1)… a pak se oběsil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Udusil batole! Kriminálník (†34) zabil svou neteř (†28), dítě (†1)… a pak se oběsil!

V tomhle domě hrůzy zemřeli tři lidé.
V tomhle domě hrůzy zemřeli tři lidé. (pro Aha! – Tomáš Štěrba)

LUH N/SVAT. – Taková hrůza! Vesnicí Luh nad Svatavou na Sokolovsku obchází strach a zděšení. V rodinném domku tady totiž našli nejdříve tělo ženy (†28) a jejího malého synka (†1) a pak i mrtvolu oběšeného muže.

Taková hrůza! Vesnicí Luh nad Svatavou na Sokolovsku obchází strach a zděšení. V rodinném domku tady totiž našli nejdříve tělo ženy (†28) a jejího malého synka (†1) a pak i mrtvolu oběšeného muže...

V pondělí odpoledne se do domu dostala sestra mrtvé ženy, která ji nemohla sehnat po telefonu. V domku v malé vesničce pak objevila pobodanou mrtvolu. Jenže vzápětí ji čekal mnohem hrůznější objev. V úložném prostoru pod postelí našla mrtvolku sestřina ročního synka. Přivolaní policisté pak ještě objevili v koupelně oběšeného muže (†34), nevlastního strýce zavražděné.

Celá událost obyvatele poklidné vísky s pouhými 26 stálými obyvateli šokovala. „Byla to neuvěřitelně hodná ženská, často jsme se navštěvovaly, vůbec to nejsem schopná pochopit,“ líčila s pláčem jedna ze sousedek. Podle ní ještě v neděli viděla nevlastního strýce, jak se po vsi prochází s dnes už mrtvým synkem zavražděné.

Právě oběšený muž by mohl být možným pachatelem dvojnásobné vraždy. „Je to člověk s kriminální minulostí násilného charakteru. Ale celý případ je teprve na začátku šetření,“ řekla nám policejní mluvčí Martina Kohoutová. Do případu vnese více světla až soudní pitva. Už teď je jisté, že žena zemřela násilnou smrtí, po celém těle včetně hlavy měla bodné rány. Chlapeček byl údajně udušen. Nevlastní strýc pak nejspíš spáchal sebevraždu.

Ženin manžel nebyl v době zločinu doma, jako řidič kamionu byl na zahraniční cestě v Německu.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.