Potměšil - Válčí se synem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Potměšil - Válčí se synem

Ladislav Potměšil je jako doktor Čížek ze seriálu Ordinace v růžové zahradě mezi diváky hodně populární.
Ladislav Potměšil je jako doktor Čížek ze seriálu Ordinace v růžové zahradě mezi diváky hodně populární.

PRAHA – V rodině populárního herce Ladislava Potměšila (60) vypukla televizní válka!

V rodině populárního herce Ladislava Potměšila (60) vypukla televizní válka! Zatímco otec Ladislav hraje doktora Čížka v populárním seriálu Ordinace v růžové zahradě na Nově, jeho syn Jan (29) je hlavním dramaturgem reality show VyVolení na konkurenční Primě!
Otec a syn Potměšilové tak v nejsledovanějším čase bojují proti sobě o přízeň televizních diváků na dvou konkurenčních televizích. „Jako nějaký prestižní rodinný souboj to rozhodně neberu. Honza je dospělý a dělá si svou práci stejně jako já. A oba ji děláme, jak nejlépe umíme,“ říká otec Ladislav. „Navíc Ordinace v růžové zahradě přímo proti VyVoleným téměř nejde,“ dodává.
Jeho syn Honza to glosuje podobně. „VyVolení a Ordinace nejdou přímo proti sobě, takže si skoro nekonkurujeme. Naopak když dáme naše sledovanosti dohromady, tak jsme nejsledovanější rodina v republice,“ směje se. „Vždycky, když pak máme rodinou sešlost, tak si navzájem ukazujeme koláče sledovanosti a společně se nadnimi radujeme,“ dodává Honza s nadsázkou.
Honza Potměšil jako dramaturg začínal na Nově, kde se autorsky podílel na pořadu Peříčko. Několik let pak pracoval jako dramaturg v České televizi v redakci zábavy. Tam měl na starosti například úspěšný lifestylový pořad Vypadáš skvěle.


Autor: Jiří LANDA
Foto: Aha!: Alexandr MALACHOVSKÝ, TV Nova

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.