Klan Kočků: Jen co pohřbili syna, začali plánovat odplatu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Klan Kočků: Jen co pohřbili syna, začali plánovat odplatu

PRAHA – Hotel Praha, bývalý vládní hotel, ve kterém se v minulosti scházely špičky komunistického režimu. Včera večer se tady sešli příbuzní a nejbližší přátelé zesnulého Václava Kočky mladšího. A právě tady se kuly pikle a rozhodovalo o pomstě!


Tryzna v hotelu Praha beze zbraní!

Poté, co bylo tělo zavražděného Kočky uloženo do rodinné hrobky v Řepích, se rodina a nejbližší přátelé vypravili do honosného hotelu, ukrytého mezi dejvickými vilami. „Vstup byl povolený jen beze zbraní. Každý byl u vchodu zkontrolován,“ řekl deníku Aha! jeden z hostů. I když se původně počítalo, že hostina nebude trvat déle než dvě hodiny, aby se hosté nestihli příliš opít, smuteční slavnost se přece jenom protáhla. A aby ne, klan Kočkových, plný emocí po skončeném pohřbu, měl totiž hodně co plánovat.

Odplata za vraždu dědice zábavního impéria na sebe nejspíš nenechá dlouho čekat. Kromě ztraceného syna je totiž v krátké době zasáhla i další rána. Při požáru levého křídla Průmyslového paláce totiž utrpěli i hmotné škody, a i přesto, že vyšetřování ještě zdaleka není u konce, už teď se šeptá o úmyslu...

Sundali i vrtulník

Obrovský respekt budila ochranka, kterou si rodina Kočkových najala. Ochránci z VIP service Zdeňka Zahradníka zajistili hladký a bezkonfliktní průběh pohřbu. Stáli dokonce i kolem rakve s tělem Václava Kočky ml. a byli připraveni ji bránit vlastními těly. Napjatý okamžik nastal, když si rodina všimla modelu vrtulníku s kamerou, která snímala pohřeb z výšky. Zazněl dokonce rozhořčený příkaz »sestřelte ho«. Dva bodyguardi však »piloty« vzápětí vypátrali a přiměli je sice drsně, ale bez střelby, sundat vrtulník ze vzduchu.


Autor: (esc)
Foto Aha! – David Kundrát

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.