Jana Černá z Plzně: Ondru (5) oblékla v Německu - Ušetřila 1416,50 Kč! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Jana Černá z Plzně: Ondru (5) oblékla v Německu - Ušetřila 1416,50 Kč!

Ke zkoušení nemusela maminka Jana Ondru vůbec nutit, rád se parádí.
Ke zkoušení nemusela maminka Jana Ondru vůbec nutit, rád se parádí. (pro Aha! – Marcela Tolašová)

CHAM/PLZEŇ – Chystáte se dětem nakoupit zimní oblečení? Pokud chcete ušetřit a neoblékat své prcky v secondhandech, u Vietnamců nebo na burzách, zapomeňte na obchody v Česku. Deník Aha! otestoval s maminkou Ondráška Černého (5) z Holoubkova na Rokycansku nákupní centra v Německu. Oproti našim obchodům ušetřila téměř 1500 korun!

Ondřejova maminka chtěla pro syna nakoupit podzimní a zimní oblečení. Jak se ukázalo, vyplatilo se. „Ani by mně nenapadlo, že se dá v Německu tolik ušetřit. Navíc zboží vypadá velice kvalitně. Často maminky kupují pro děti oblečení buď u vietnamských obchodníků, na dětských burzách či v dětských secondhandech na internetu. V Německu je to o trošku dražší než v těchto obchodech, ale je to nové,“ pochvaluje si Jana Černá.

Ušetřit se dá na všem. Vyplatí se tu nakoupit oteplovačky, zimní bundy a také mikiny. Jak jsme zjistili, je ale potřeba najít ten správný obchod. Někteří němečtí obchodníci se totiž specializují na dětské oblečení, které lze u nich koupit velice výhodně.

„Utratili jsme sice i za benzin, ale i tak se nákup vyplatil. Nakoupili jsme si i potraviny a udělali jsme si výlet. Nemám ráda jen nakupování, prohlédli jsme si tak celý Cham a stavili jsme se na zmrzlině,“ říká Jana.

Podobně se podle zkušeností mnohých maminek vyplatí za nákupy vyrazit i do rakouských obchodů. Značkové zboží se tam dá nakoupit leckdy za polovinu ceny než v Česku.

16.10.2008

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.