Pitbul roztrhal malého pejska | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Pitbul roztrhal malého pejska

Pitbul patří mezi bojová plemena a občas dokáže být pěkně nebezpečný.
Pitbul patří mezi bojová plemena a občas dokáže být pěkně nebezpečný.

PARDUBICE – Pitbul zase zabíjel! Obětí se však nestal člověk, ale ani ne dvoukilový bezbranný Yorkshirský teriér. Ten neměl proti psu z bojového plemene vůbec šanci, pitbul ho roztrhal.


V Jiránkově ulici v Pardubicích šly dvě děti venčit pitbula. Ten zahlédl malého pejska a snažil se z obojku vysmeknout. „Vše se stalo během vteřiny, vůbec nic se nedalo dělat, byl to šok,“ řekla nám obyvatelka ulice, která ale nechce být jmenována. Během okamžiku se stala tragédie. Vodítko, na jehož konci byl pitbul, prasklo a pes se se svými třícentimetrovými zuby zakousl do těla jorkšíra a na místě ho zakousl. „Prakticky mu zlomil vaz a přerušil míchu,“ říká ředitel pardubické městské policie Petr Kvaš. Kliknutím zvětšeteMajitel teriéra už nemohl nic dělat. Městská policie okamžitě vyhledala skutečného majitele pitbula. „Ten se dohodl s poškozenou stranou na finančním vyrovnání,“ dodal Petr Kvaš. Policie případ nebude dále vyšetřovat. Nebyl prokázán úmyslný čin a také škoda na pejskovi nepřesáhne pět tisíc. Takže to není ani přestupek.


Autor: (brz)
Foto Aha!: Jaroslav Řepa

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.