Ukradli psa za 500 000 Kč! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Ukradli psa za 500 000 Kč!

Fotografie
Fotografie (internal)

MNICHOV - Tak to je síla! Někdo ukradl psa za půl milionu korun. Majitel psího šampiona Andyho z Mnichova na Strakonicku přišel o svého miláčka. Někdo mu před pár dny ukradl milovaného belgického ovčáka.

Tak to je síla! Někdo ukradl psa za půl milionu korun. Majitel psího šampiona Andyho z Mnichova na Strakonicku přišel o svého miláčka. Někdo mu před pár dny ukradl milovaného belgického ovčáka.

Muž, kterému Andy patřil, byl v šoku, když zjistil, že jeho miláček zmizel. Jenže už ve chvíli, kdy podával trestní oznámení pro krádež, si byl jistý, že šlo o krádež na objednávku... Psa musel někdo ukrást záměrně, protože dobře věděl, jakou má zvíře cenu. „Jedná se o belgického ovčáka Malinois, který slyší na jméno Andy. Tento pes je českým, mezinárodním a polským šampionem v několika soutěžích a patří mezi nejlepší v Evropě. Nyní po pachateli nebo pachatelích pátráme,“ uvedla pro Aha! mluvčí policie Jaromíra Nováková.


Více informací naleznete v zítřejším tištěném vydání deníku Aha!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.