Jana Nohavová (51) - Vyžehlila jsem si obličej! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jana Nohavová (51) - Vyžehlila jsem si obličej!

Před vyžehlením...
Před vyžehlením... (Aha! – Alexander Malachovský)

PRAHA – Úplně se zbavila vrásek! „Už jsem nebyla spokojená s tím, jak jsem vypadala, a plastický chirurg mě odmítl operovat,“ tak Jana Nohavová (51) popisuje, jak objevila galvanickou žehličku na vrásky. Její majitelé jsou nadšení, lékaři skeptičtí.

Úplně se zbavila vrásek! „Už jsem nebyla spokojená s tím, jak jsem vypadala, a plastický chirurg mě odmítl operovat,“ tak Jana Nohavová (51) popisuje, jak objevila galvanickou žehličku na vrásky. Její majitelé jsou nadšení, lékaři skeptičtí.

Podle amerických výrobců je žehlička bezpečná, praktická a účinná. Stejného názoru je i Jana Nohavová (51), která si žehličku pořídila před dvěma měsíci. „Pracuji s lidmi, a když jsem překročila padesátku, tak jsem už nevypadala tak, jak bych si přála. Plastický chirurg mě odkázal na klub »Nezestárni«, kde mi doporučili tuto galvanickou žehličku. První dojem byl skutečně úžasný. Efekt byl opravdu výrazný a v průběhu používání se pořád násobí,“ říká Nohavová.

Přístroj je patentován v USA a jeho účinky jsou podle výrobců viditelné již po 10 minutách. Pracuje na základě galvanických proudů, které rozkmitají obličejové svaly. Prostřednictvím gelů, které jsou součástí léčebné kůry, vytáhne nečistoty, hloubkově hydratuje a doplní výživné látky, které by pleť měly rozzářit.

Čeští odborníci jsou v hodnocení takovýchto novinek zdrženlivější. „Pokud jde o výrobky prodávané na internetu pro domácí použití, tak to považuji za neseriózní a nebezpečné. Omlazování je prostě operace, to je ať už jakýmkoli způsobem dost složitá věc. A na to prostě potřebujete odborníka,“ vysvětluje přední plastický chirurg Jiří Kučera. Žehlička na obličej se zatím u nás neprodává, objednat si ji lze jen přes internet a vyjde na 8900 Kč.

Jak to funguje

Galvanický proud působí do všech vrstev kůže, způsobí tam elektromagnetické pole, tím vznikne vibrace a uvolní se nečistoty, které se žehličkou vytáhnou ven z pleti. Současně pracuje s bazální vrstvou, která je posazena na škáře, a podpoří štěpení buněk. Tzn., že u ženy nad 30 let je nejen fáze hlubokého čištění, ale i štěpení buněk. Pleť se donutí pracovat. Pokud je žena mladší 30 let, žehlička čistí hloubkově od všech nečistot a toxických látek. Obnova pleti trvá u ženy nad 25 let 28 dní.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.