Další kruté týrání: Ženu bili, bodali a taky nutili pít moč | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Další kruté týrání: Ženu bili, bodali a taky nutili pít moč

Chatka, ve které žena prožila strašná muka.
Chatka, ve které žena prožila strašná muka.

ZDIBY – Horor místo očekávané romantiky a klidu v přírodě prožila žena (35) v pronajaté chatě v Draháňském údolí ve Zdibech u Prahy. Výlet málem zaplatila životem. V kruté mučitele se proměnili její přítel (23) a »tchyně« (57).


Vážně poraněná a zmučená žena z Opavy skončila v nemocnici.

Strašlivé útrapy měly být odplatou za křivdu, kterou údajně žena matce přítele způsobila. Podle informací Aha! je oba tak strašně rozčílilo podezření, že »tchyni« schovala léky. Pak začalo peklo.

„Gumovou hadicí a svítilnou ji bili po celém těle. Dřevěnou paličkou ji tloukli přes prsty na rukou i nohou. Muž ji několikrát bodl nožem do podbřišku,“ popsala jen část utrpení oběti mluvčí středočeské policie Soňa Budská. O tom, že v chatce s romantickým názvem Hawaii musí vězněná žena pít vlastní moč, že trpí bolestí zpřerážených a rozdrcených prstů, neměli lidé v okolí ani tušení.

Spásu oběti přinesla až majitelka chaty, která se přišla zeptat, zda trojici něco nechybí. Tyrani pustili na chvíli vězněnou z dohledu a té se podařilo prchnout. Na nedaleké stavbě poprosila o pomoc dělníky, kteří zavolali policii.

Muži zákona dorazili na místo krátce po oznámení. „Podezřelé jsme zadrželi ještě v té chatě. Byli obviněni ze zbavení osobní svobody a z ublížení na zdraví. Na oba byla uvalena vazba. Hrozí jim trest odnětí svobody na dva roky až osm let,“ dodala Budská.

Zlomeniny, pohmožděniny a další zranění léčili ženě týden lékaři v nemocnici Na Bulovce. Včera ji propustili do domácího ošetření.


Autor: (aja)
Reprofoto TV Nova

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.