V centru Prahy se konaly... Botičkové žně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

V centru Prahy se konaly... Botičkové žně!

Strážníci se skutečně vyřádili, z ulice nemohl odjet téměř nikdo.
Strážníci se skutečně vyřádili, z ulice nemohl odjet téměř nikdo. (Aha! – David Kundrát)

PRAHA – Desítky řidičů včera zaplakaly nad rozhodnutím zaparkovat svoje auto v »nejsexuálnější« ulici hlavního města. Zátah na neposlušné řidiče uspořádala v Perlovce městská policie, a botičky tak ozdobily téměř každý vůz v ulici.

Desítky řidičů včera zaplakaly nad rozhodnutím zaparkovat svoje auto v »nejsexuálnější« ulici hlavního města. Zátah na neposlušné řidiče uspořádala v Perlovce městská policie, a botičky tak ozdobily téměř každý vůz v ulici.

V tzv. modré zóně placeného stání smí parkovat jen vozy s registrační kartičkou, která musí být viditelná za předním sklem. Tu však včera dopoledne neměl téměř nikdo. „Jenom jsem si odskočil, potřeboval jsem si tady za rohem nechat udělat razítka pro firmu a hned jsem dostal botičku, to je nespravedlivý. Vždyť jsou prázdniny, stejně tady skoro nikdo neparkuje,“ lamentoval jeden z postižených řidičů.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.