Šílenec hodil z Nuselského mostu dvě fenky buldočků! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Šílenec hodil z Nuselského mostu dvě fenky buldočků!

Těla psů posbírali pod mostem policisté.
Těla psů posbírali pod mostem policisté. (www.tn.cz)

PRAHA – Záchvat šílenství popadl včera dopoledne muže (33) z Prahy. Sedl do auta a zamířil na Nuselský most sebevrahů, avšak místo aby se z něj vrhl sám, vybil si vztek na dvou francouzských buldočcích. Fenky popadl a hodil přes více než dvoumetrové zábrany dolů do Nuslí.

Zvířata pád z více než čtyřicetimetrové výšky nepřežila. Policie dostala oznámení o tomto činu v půl jedenácté. Psychicky narušený muž agresivně napadal záchranáře i policisty. Těm dokonce potrhal uniformy. Proč museli fenky tak krutě zemřít, policie zatím vyšetřuje. „Muže zatím nebylo možné s ohledem na jeho zdravotní stav vyslechnout. Motiv jeho činu tedy dosud neznáme. Nelze ani říci, zda bude za týrání zvířat trestně stíhán,“ řekl Aha! policejní mluvčí Tomáš Hulan.

Spekulovalo se o tom, že si tyran na nebohých fenkách vybil vztek, který měl na svou přítelkyni. Podle policie ale psi byli jeho. Běsnícího chovatele odvezla záchranka do psychiatrické léčebny. Těla nebohých buldočků posbírali policisté pod mostem v Sekaninově ulici.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.